Als medisch partner is Team FOIJ nauw betrokken bij de fysieke gesteldheid van Sportclub Silvolde. Naast het fysiotherapeutisch begeleiden zijn Mark te Brake en Dimitri Stefas ook op het veld te vinden voor fysieke training, veldrevalidatie of fysieke testen.

Als sportmedisch centrum heeft Fysio Oude IJsselstreek de beschikking over geregistreerde kinder-, sportfysiotherapeuten en manueel therapeuten. Allen op Master of Science niveau. We zijn ontzettend blij dat we iedere keer al onze kennis en kunde bij de hoogst geklasseerde amateurvoetbal vereniging in de regio kunnen toepassen!

Naast Spcl. Silvolde is Fysio Oude IJsselstreek ook nauw betrokken bij de medische en fysieke hulp van een aantal andere sportverenigingen en sporters in de regio. Tevens is Mark te Brake enige weken in het jaar betrokken als manueel therapeut bij World Tour Cycling Team DSM.

Ook geïnteresseerd in de medische of fysieke ondersteuning van Fysio Oude IJsselstreek? Vraag om informatie via info@foij.nl