Als medisch partner is Team FOIJ nauw betrokken bij de fysieke gesteldheid van enkele sportclubs en -teams in Oost-Nederland. Naast het fysiotherapeutisch begeleiden zijn de collegae betrokken bij fysieke training, veldrevalidatie of fysieke testen.

Samenwerkingspartners zijn onder andere:

  • Top Turnacademie Achterhoek
  • World Cyclingteam DSM Firmenich PostNL
  • Sensa Kanjers voor Kanjers Cyclingteam
  • SSA Wisch (fusie van Spcl. Silvolde en vv Terborg)
  • vv Etten
  • Schaatsteam IKO
  • Daarnaast zien we vele sporters van (wereld) topniveau, die op individuele basis begeleiding of behandeling vragen.

Als sportmedisch centrum heeft Fysio Oude IJsselstreek de beschikking over geregistreerde kinder-, sportfysiotherapeuten en manueel therapeuten. Allen op Master of Science niveau. We zijn ontzettend blij dat we iedere keer al onze kennis en kunde in de breedte- en topsport kunnen toepassen!

Ook geïnteresseerd in de medische of fysieke ondersteuning van Fysio Oude IJsselstreek? Vraag om informatie via info@foij.nl